EKO-RURAL4STEM

EKO-RURAL4STEM

  •  Odjel za elektroničke sustave Norveškoga sveučilišta za znanost i tehnologiju ponovno je posjetio Osnovnu školu Zrinskih Nuštar

    Norveški partner

Protekli tjedan, u razdoblju od 10. svibnja do 12. svibnja 2023. godine, u sklopu projekta JAČANJE STEM VJEŠTINA KROZ EKOLOGIJU U OSNOVNOJ ŠKOLI ZRINSKIH NUŠTAR – EKO-RURAL4STEM, Osnovna škola Zrinskih Nuštar ugostila je norvešku partnersku ustanovu Odjel za elektroničke sustave Norveškog sveučilišta za znanost i tehnologiju.

Prof. Bojana Gajić i prof. Eirik Lyngvær održali su za nas zanimljive radionice na temu elektriciteta i elektromagnetne indukcije te korištenja Micro:bit-a u svrhu učeničkih STEM projekata. Upoznali smo se s alternativnim pristupom poučavanju osnova električnih kola i elektromagnetne indukcije te metodama iskustvenoga učenja kroz uporabu raznih didaktičkih materijala.

Veselimo se nastavku aktivnosti s našim učenicima koji će uz pomoć nove didaktičke opreme i materijala imati priliku steći nove STEM vještine iz robotike i energije.

Ostali članci

Započeli smo s provedbom izvannastavnih aktivnosti u okviru našeg EKO-RURAL4STEM projekta!

u okviru našeg EKO-RURAL4STEM projekta! Započeli smo s provedbom izvannastavnih aktivnosti Aktualno...

O šumi, u šumi, za šumu

Nacionalni park Risnjak O šumi, u šumi, za šumu Aktualno O šumi, u šumi, za šumu Održana 2...

EKO-RURAL4STEM tim posjetio norveškog partnera Odjel za elektroničke sustave Norveškoga sveučilišta za znanost i tehnologiju

EKO-RURAL4STEM tim posjetio norveškog partnera Odjel za elektroničke sustave Norveškoga sveučilišta...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski